Het talenfestival van Nederland en Vlaanderen!

Terugblik op een succesvol festival

Videoverslag van het DRONGO talenfestival 2015

[ultimate_heading main_heading=”Terugblik op een succesvol festival” main_heading_color=”#fbe8bf” sub_heading_color=”#ffffff” alignment=”left” main_heading_font_family=”font_family:Oswald|font_call:Oswald|variant:700″ main_heading_style=”font-weight:700;” sub_heading_font_family=”font_family:Oswald|font_call:Oswald|variant:300″ sub_heading_style=”font-weight:300;” sub_heading_font_size=”desktop:25px;” main_heading_font_size=”desktop:40px;tablet_portrait:30px;mobile_landscape:30px;”]Wat hebben we het mooi gehad! Twee dagen met sprekers van wereldformaat, indrukwekkende optredens, interessante wetenschappelijke verhandelingen, succesvolle spoedcursussen en nog veel meer. En vooral twee dagen drukte met enthousiaste bezoekers! Zo’n 2500 zeer gerichte geïnteresseerden deden het DRONGO talenfestival aan en bezochten de lezingen, presentaties, labs, workshops, spoedcursussen, optredens, de Language Research Night, en bovenal de informatiemarkt. We kijken dan ook terug op een succesvol festival.[/ultimate_heading][ult_animation_block animation=”slideInUp” animation_duration=”3″ animation_delay=”0″ animation_iteration_count=”1″][ultimate_spacer height=”30″ height_on_tabs=”20″ height_on_tabs_portrait=”10″ height_on_mob_landscape=”10″ height_on_mob=”10″][/ult_animation_block]
[ult_animation_block animation=”slideInUp” animation_duration=”3″ animation_delay=”0″ animation_iteration_count=”1″]
[/ult_animation_block]

Enkele reacties:

Mamokgethi Phakengs keynotelezing was niet alleen ‘in no-time’ volgeboekt, haar komst werd in diverse media flink uitgemeten. Na afloop van het DRONGO talenfestival liet ze via Instagram aan heel de wereld weten: The festival is an excellent idea and it was very well organized with over 80 exhibitors and loads of people from all kinds of professionals attending – academics, teachers, language practitioners, former anti-apartheid activists, etc. … Being here made me wonder why we don’t have a multilingualism festival. We should!”. Dus wie weet zien we elkaar te zijner tijd ook in Zuid-Afrika!

Of een van de vele studenten die via de bezoekersenquête schreef: “Labs waren leuk om te doen, interactief, interessant, veel nieuwe dingen gezien, geleerd, gehoord! Experimenten waren super tof!”

Een standhouder mailde: “Complimenten voor de organisatie; alles liep heel soepel en we hebben erg veel vrolijke mensen op het festival gezien. We hebben ervan genoten! En het was voor ons heel fijn om met een nieuwe klantenkring in contact te kunnen komen.”

En een van de vrijwilligers: “Ik vond het erg leuk om als vrijwilliger aan DRONGO te kunnen bijdragen en was onder de indruk van het programma. Top, volgend jaar doe ik graag weer mee!”

Bijzonder was ook de reactie van Karsu toen ze bij binnenkomst uitriep: “Tjeetje, wat is dit groot! Ik had dat nooit verwacht. Fijn dat ik hier mag optreden.”

De komende tijd gebruiken we o.a. om het DRONGO talenfestival te evalueren; wat ging er goed en is voor herhaling vatbaar, wat kan er beter? Met alle feedback stellen we dan voor 2016 een nóg mooier programma samen, en gaan we aan de slag met de voorbereiding van het DRONGO talenfestival 2016. Maar geniet nu nog even van de vele foto’s van dit jaar op onze Facebookpagina: Drongo Festival of op onze Google fotopagina.

Tot DRONGO!

Deel het:Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Last Facebook Posts

Labs IvdNT

Is een smombie een nieuw, hip zomerdrankje of een type jongere? Wat doet een haktivist precies? En wat is een vergistoerist?..

0 vind ik leuks, 0 reacties8 uren geleden