Het talenfestival van Nederland en Vlaanderen!

Terugblik op een geweldig festival!

De vijfde editie van het DRONGO talenfestival is inmiddels achter de rug en wat was het een feest! Twee dagen vol interessante sessies, inspirerende sprekers, exposanten en interactieve labs.
We kijken voldaan en met gepaste trots terug op het DRONGO talenfestival 2016 en hopen dat jij er net zo van genoten hebt als wij. Dit derde E-magazine geeft een terugblik op een fantastisch festival, zodat je in alle rust nog eens terug kan kijken.

Wij gaan na een korte pauze weer volle kracht vooruit met de organisatie van alweer de volgende editie, dus hopelijk zien we je volgend jaar weer op vrijdag 29 en zaterdag 30 september op het DRONGO talenfestival 2017! Omdat we graag zoveel mogelijk mensen van het DRONGO talenfestival willen laten genieten, waarderen wij het zeer als jij de link van het E-Magazine deelt met je vrienden, collega’s, kennissen, familie, buren en alle andere taalliefhebbers die je kent. Dank je wel!

Deel het:Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Last Facebook Posts

Kleurt taal je wereldbeeld?

Mensen groeien op in verschillende omgevingen, met verschillende ervaringen en verschillende talen. Betekent dat ook dat..

6 vind ik leuks, 0 reacties7 maanden geleden