Het talenfestival van Nederland en Vlaanderen!

Over ons

Benieuwd wie dit prachtige festival nou organiseren? Hieronder stellen we onze DRONGO familie even aan je voor:

Team

IMG_3986_Emagazine_MaaikeMaaike Verrips
Directeur

Sinds de eerste editie in 2012 hoopte ik dat ‘mijn’ DRONGO talenfestival positieve aandacht zou genereren voor taal en de professionele taalsector. Want taal is overal en juist daarom vergeten we vaak hoe belangrijk het is om er aandacht aan te besteden. Het DRONGO talenfestival brengt taalprofessionals uit verschillende sectoren samen, en ook andere mensen die geïnteresseerd zijn; in taal, in het leren van nieuwe talen, in vertalen, hoe er woordenboeken gemaakt worden of gewoon, hoe we communiceren. De taalsector groeit als kool, er verandert veel, en er is een tekort aan mensen die de juiste opleidingen hebben om daarin te werken. Ook het DRONGO talenfestival blijft groeien en zich ontwikkelen. Als taalwetenschapper, met mijn eigen bureau De Taalstudio, kan ik niets mooiers bedenken. Ik ben dan ook apetrots dat ik, samen met onze partners en samen met mijn team, dit jaar het DRONGO talenfestival voor de vijfde keer kan organiseren. En ik verheug me erop ook dit jaar weer heel veel nieuwe taalvrienden te ontmoeten op 30 september en 1 oktober!

IMG_3963_Emagazin_Rob_kleinRob Boonzajer-Flaes
Dr Drongo

Als Dr Drongo geef ik leiding aan het ontwikkelbureau. Nooit onenigheid, want ik ben daar geheel alleen. Altijd te vinden voor nieuwe vormen en gedachten. Maar ook voor het beslissende telefoontje naar een nieuw talent, een oude meester of een bewindspersoon in ruste. De meeste van onze plannen worden niet uitgevoerd. Dat is niet erg. Tussen slipstream en serendipity ontstaan immers de mooiste vernieuwingen. En uiteindelijk valt het kwartje altijd wel ergens. U kunt mij wel bereiken, maar dan moet u eerst op eigen kracht mijn telefoonnummer achterhalen. Dat lukt wel – als u het graag genoeg wilt.

IMG_3966_Emagazine_MarianneMarianne Smitshoek
Productie

Bij een mooi inhoudelijk festival hoort natuurlijk een goede organisatie. Als producent zorg ik ervoor dat er een solide, praktische basis is om het DRONGO talenfestival uit te bouwen. Dat doe ik natuurlijk niet alleen, we hebben behalve een geweldig projectteam ook een pool aan betrokken vrijwilligers en freelancers rondlopen. En natuurlijk speel jij als exposant, partner, spreker of bezoeker een belangrijke rol in het succes van het DRONGO talenfestival. Nieuwe ideeën en suggesties voor de productie zijn altijd bij welkom, dus neem vooral contact met mij op als je iets opvalt of kwijt wilt.

Ik werk voornamelijk vanuit mijn eigen kantoor in Rotterdam, maar ik ben natuurlijk ook regelmatig op locatie en in het kantoor van het DRONGO talenfestival te vinden. Je bereikt me het beste op 06-21585173 of msmitshoek@drongofestival.nl.

IMG_3970_Emagazine_FleurFleur Verbiest
Verkoop & Relatiebeheer

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het huren van een exposantenunit op onze informatieve beurs? Of heb je een vraag van algemene aard? Bel of mail dan met mij! Ik ben (bijna) dagelijks als ‘spin in het web’ op het kantoor van het DRONGO talenfestival in Monnickendam aanwezig en ondersteun niet alleen de directie met allerhande taken, maar ook het projectteam. Soms zal ik je vraag of opmerkingen moeten doorgeven aan Marianne, Dorine of Sophie. Of naar Maaike als het over de programmering gaat. Maar dat hoort bij een projectorganisatie, niet waar. Ik ben tijdens kantooruren te bereiken op +31 (0)20 528 50 77 of via fverbiest@drongofestival.nl. Graag tot dan.

IMG_4000_Emagazine_PaulPaul Visser
Verkoop

Heb je interesse om zelf op het DRONGO talenfestival te staan? Of wil je gewoon meer weten over wie wij zijn en wat wij voor je kunnen doen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik sta voor je klaar met informatie omtrent het festival en werk daarnaast samen met het Marketing- en Communicatieteam: Dorine en Sophie. Ik ben (bijna) dagelijks op het kantoor van het DRONGO talenfestival te vinden, dus tijdens kantooruren help ik je graag via +31 (0)20 528 5077 of mail naar info@drongofestival.nl.

 

IMG_3994_Emagazine_DorineDorine Holman
Hoofd Marketing & Communicatie

Graag overleg ik met je wat jouw ideeën zijn om leuke en wellicht zelfs originele marketing- en communicatieacties op poten te zetten voor jouw specifieke doelgroep(en) die naar het DRONGO talenfestival 2016 komen. Want juist op het vlak van marketing en communicatie – en dan vooral ook PR – leert de ervaring dat we met de juiste keuzes en formuleringen gezamenlijk verder komen. Ben je journalist en wil je meer weten over ons mooie festival, dan ben je ook bij mij aan het juiste adres. Ik houd van denken buiten de gebaande paden, dus kom maar op! Ik werk veelal vanuit mijn eigen kantoor of vanaf locatie, dus bel me bij voorkeur op +31 (0)653 65 01 99. Mailen kan natuurlijk ook: dholman@drongofestival.nl.

IMG_4002 _Emagazine_SophieSophie van der Meulen
Marketing & Communicatie

Mij vind je terug in al onze activiteit online. Ik ben verantwoordelijk voor het creëren van content en het beheren van onze platforms, zoals de website, sociale media en nieuwsbrieven. Samen met Dorine zorg ik er op die manier voor dat we jouw doelgroep zo goed mogelijk bereiken. Daarnaast ondersteun ik Maaike bij de invulling van het programma, zodat het DRONGO talenfestival dit jaar nog leuker wordt!
Meer weten over wat we samen aan sociale media- of promotionele activiteiten op het DRONGO talenfestival kunnen doen? Ik ben tijdens kantooruren bereikbaar per mail svandermeulen@drongofestival.nl en via +31 (0)20 528 5077.

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Last Facebook Posts

Kleurt taal je wereldbeeld?

Mensen groeien op in verschillende omgevingen, met verschillende ervaringen en verschillende talen. Betekent dat ook dat..

6 vind ik leuks, 0 reacties6 maanden geleden