Het talenfestival van Nederland en Vlaanderen!

Oproep voor aanmelding Labs DRONGO talenfestival 2015

Presenteer je onderzoek aan het publiek van het grootste talenfestival van Nederland
Maak kans op de de Science Live @DRONGO award in samenwerking met Science Centre NEMO

Een Lab bestaat uit een interactieve presentatie door één of meer personen van een wetenschappelijk onderzoek of een wetenschappelijke vondst. Bij een Lab is de bezoeker zelf actief bezig, bijvoorbeeld met een spel of een test. Een Lab vindt plaats in een exposantenunit op de informatiemarkt. Een lab duurt maximaal een half uur, en bedient een groepje van maximaal tien bezoekers tegelijk. Ieder Lab wordt een aantal keer herhaald, voor steeds weer nieuwe groepjes bezoekers.

Wil jij een lab presenteren op het DRONGO talenfestival 25 en 26 september? Stuur dan een kort voorstel aan ons toe. In het voorstel moet staan welk onderwerp je Lab behandelt, hoe dat onderwerp wordt gepresenteerd, in welke talen je het presenteert, en wat het belangrijkste is dat de deelnemers ervan opsteken. Voorstellen dienen uiterlijk 20 juni 2015 te worden ingediend. Vermeld in je voorstel ook: je naam, de naam van je organisatie, het postadres, je telefoonnummer en emailadres. Alle inzenders krijgen uiterlijk 1 juli bericht of zij zijn geselecteerd. Aan ieder deelnemend Lab wordt een bijdrage in de kosten van het festival gevraagd. Onderzoekers voor wie de financiële bijdrage een onoverkomelijke hindernis vormt, wordt verzocht contact op te nemen met de organisatie.

Het DRONGO talenfestival werkt bij dit onderdeel samen met Science Centre NEMO. Deelnemers worden uitgenodigd voor een workshop over wetenschapscommunicatie begin september bij NEMO. Alle LABS maken bovendien kans op een twee prijzen, die op de Language Research Night (vrijdagavond 25 september) worden uitgereikt. In samenwerking met Science Centre NEMO wordt de prijzen uitgereikt voor de beste wetenschapscommunicatie over taal en LABS waarin een live experiment gepresenteerd wordt, dingen mee naar de Science Live@DRONGO award. Zij krijgen de kans om hun onderzoek twee weken lang in Science Centre NEMO met het publiek te doen. Meer informatie over Science Live via http://www.sciencelive.nl/over

Voorstellen kunnen per email worden toegestuurd aan info@drongofestival.nl, onder vermelding van DRONGO-LABS, of per post naar De Taalstudio, Postbus 16584, 1001 RB Amsterdam. Via het emailadres kan ook nadere informatie worden opgevraagd.

          Nemo

Deel het:Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Last Facebook Posts

Learning Irish Gaeilge 1

The Irish language, Gaeilge, is a Celtic language spoken for around 2500 years. Through a series of short clips you can now..

3 vind ik leuks, 1 reacties3 uren geleden