Het talenfestival van Nederland en Vlaanderen!

Missie & Visie

Welkom bij het DRONGO talenfestival! Sinds de start in 2012 is het DRONGO talenfestival een jaarlijks evenement voor professionals en taalliefhebbers. En dit jaar vieren we alweer onze 5e editie!

Het idee van het DRONGO talenfestival kan het best worden samengevat in onze missie en visie:

Missie

Het DRONGO talenfestival is hét talenfestival van Nederland en Vlaanderen dat de functie en het belang van taal op een agenderende en aansprekende manier over het voetlicht brengt bij een breed publiek.”

Visie

Het DRONGO talenfestival is het internationale platform voor professionals uit de hele taalsector. Het biedt tevens een onderhoudend en aantrekkelijk programma met een informatieve beurs voor publiek dat in taal geïnteresseerd is of talen wil leren. Het DRONGO talenfestival biedt inspiratie, nieuwe ideeën en kennis, en geeft ruimte voor netwerken en het leggen van verbindingen. Het DRONGO talenfestival streeft naar excellentie qua inhoud en uitvoering, en een brede exposure. Het programma is urgent, mediageniek en heeft een hoge interactieve festivalbeleving.”

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Last Facebook Posts

Kleurt taal je wereldbeeld?

Mensen groeien op in verschillende omgevingen, met verschillende ervaringen en verschillende talen. Betekent dat ook dat..

6 vind ik leuks, 0 reacties6 maanden geleden