Het talenfestival van Nederland en Vlaanderen!

Informatie voor exposanten

Tijdens het DRONGO talenfestival presenteert de taalindustrie de nieuwste innovaties, doen wetenschappers live onderzoek met het publiek, en wordt nieuw taalbeleid gepresenteerd. Je vindt er de beste taalkunstenaars, en de grootste interactieve, informatieve beurs op het gebied van taal, talen leren en het belang van taal.

Elk jaar verwelkomen we duizenden geregistreerde bezoekers uit verschillende gebieden van de brede taalsector. Als exposant hebt u de mogelijkheid om uw doelgroep persoonlijk te ontmoeten in een inspirerende en levendige setting. Deelname aan het DRONGO talenfestival zorgt ervoor dat uw organisatie en uw diensten en producten in het middelpunt van de belangstelling komen te staan. Organisaties kunnen als exposant op de interactieve en informatieve beurs deelnemen aan dit bijzondere evenement.

Het DRONGO talenfestival 2017 biedt snelle beslissers 15% korting op hun exposantenunit. Zet uw organisatie in de schijnwerpers en laat u zien aan duizenden professionals uit de taalsector en geïnteresseerden in taal. Word exposant bij het DRONGO talenfestival 2017, reserveer vóór 15 februari 2017 en ontvang 15% korting op de reguliere prijs. Zie voor meer informatie ook onze flyer: Early Bird DRONGO talenfestival 2017

Geïnteresseerd? Contacteer voor meer informatie Fleur Verbiest of Paul Visser telefonisch op 085-877 01 66 of via mail:  info@drongofestival.nl

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Last Facebook Posts

Kleurt taal je wereldbeeld?

Mensen groeien op in verschillende omgevingen, met verschillende ervaringen en verschillende talen. Betekent dat ook dat..

6 vind ik leuks, 0 reacties6 maanden geleden