Het talenfestival van Nederland en Vlaanderen!

Lezen is leuk!

Lezen is leuk!

Stichting Lezen

Lezen is leven: om een verhaal kun je lachen, huilen, je kunt je herkennen in een personage, een verhaal kan je troost bieden, je kunt iets leren, je komt in situaties waarin je je in het dagelijks leven niet snel bevind, je spelling wordt beter en je vergroot je woordenschat. Schrijfster en journaliste Natasza Tardio en docente Nederlands en leesbevorderaar Caroline WisseWeldam vinden lezen heel erg leuk. Daarnaast werken zij samen om zoveel mogelijk leerlingen met plezier aan het lezen te krijgen. Daarvoor doen zij de gekste dingen. Heb je zin in spreken over boeken, luisteren naar verhalen, een verhaal te bedenken, te ervaren, te schrijven? Heb je zin om een hoop lol te hebben? Natasza en Caroline zijn er klaar voor!

Natasza Tardio is schrijfster van fictie en non-fictie boeken. Ze heeft o.a. de Jonge Jury Debuutprijs 2014 gewonnen. Ze is spreker op scholen. Natasza geeft lezingen en gastlessen over schrijven en literatuuronderwijs. Ze praat over actuele onderwerpen die jongeren, maar ook volwassenen die met jongeren werken, aangaan, zoals pesten, radicalisering onder jongeren, IS, criminaliteit en vluchtelingenbeleid.

Caroline Wisse-Weldam is docente Nederlands op het St-Gregorius College in Utrecht. Daarnaast is zij auteur van PLOT26, een methode Nederlands. Zij is gespecialiseerd in fictieonderwijs in het vmbo. Caroline werkt o.a. samen met Stichting Lezen, Passionate Bulkboek (o.a. de Jonge Jury) en CED groep. Zij geeft workshops en trainingen over diverse onderwerpen en schrijft een blog voor Didactief.nl.

Zaterdag 1 oktober 15:00 - 16:00 Juliana 4

Instagram

  • Bekijk 5 jaar DRONGO talenfestival! drongo2016
  • Prof Dr Beatrice de Graaff spreekt over de Nationale Wetenschapsagendahellip
  • DRONGO vliegt uit! Lees nu het eerste Emagazine van hethellip
  • Minister Bussemaker heeft de tweede dag geopend! drongo2016
  • Our gorgeous early bird flyer is also comes in Englishhellip
  • De prachtige early bird flyer! Reserveer nu voor DRONGO talenfestivalhellip
  • Op het talenplein kun je van alles doen Leer bijhellip
  • Dank aan alle partners exposanten deelnemers betrokkenen vrijwilligers en anderehellip
  • De Van Dale Gouden Talenknobbel gaat naar Gerard van Erphellip
  • DRONGO spreads its wings! Enjoy the first issue of thehellip

Last Facebook Posts

Meertalig.nl

Steeds meer onderzoeken tonen aan dat tweetaligheid gustige effecten heeft op je brein, zowel op vroege als latere leeftijd!

7 vind ik leuks, 0 reacties1 dag geleden