Het talenfestival van Nederland en Vlaanderen!

Kinderopvang

Kinderopvang

Hestia biedt tijdens het DRONGO talenfestival kinderopvang (alleen op zaterdag) aan kinderen van 2-8 jaar. Zij werken volgens de Reggio Emilia pedagogiek. De kinderen kunnen o.a. deelnemen aan: creatieve activiteiten, kinderyoga, muziek- en bewegingsspelletjes. Tijdens deze kinderopvang kunnen de kinderen deelnemen aan een speciale workshop Spaans:

Spaans, een taal vol met kleuren

Het doel is kinderen de Spaanse taal aan te bieden door middel van een spel. Er is gekozen voor het thema 'kleuren’. Het is altijd leuk, vrolijk en het niveau wordt aangepast aan het kind dat deelneemt aan de workshop.

Er wordt geprobeerd de kinderen enkele keren naar de namen van de kleuren in het Spaans te laten luisteren. En ze deze te laten nazeggen. De kinderen nemen deel aan een gestructureerd spel waarin ballonnen en kleurrijke stokken worden gebruikt.
De workshop is bedoeld voor kinderen vanaf 4 tot 8 jaar, kennis hebben van het Spaans is geen pré. Het aantal deelnemers is flexibel en varieert van één tot zes à zeven kinderen. De activiteit duurt circa 15 tot 20 minuten.  Maar naar behoefte kan het langzamer, sneller of herhaald worden. Deze workshop wordt georganiseerd door Montserrat Vidal García (psycholoog en taalcoach) van La Sabika Taal.

Kom kijken naar de kleuren van het Spaans!

Zaterdag 1 oktober 10:00 - 17:00 Rode Zaal

Je kunt je aanmelden voor de kinderopvang bij het kopen van een toegangsbewijs

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Last Facebook Posts

Kleurt taal je wereldbeeld?

Mensen groeien op in verschillende omgevingen, met verschillende ervaringen en verschillende talen. Betekent dat ook dat..

6 vind ik leuks, 0 reacties6 maanden geleden