Het talenfestival van Nederland en Vlaanderen!

Ben jij de taalmaker van de toekomst?

Ben jij de taalmaker van de toekomst?

Van Dale

Van Dale Uitgevers en het DRONGO talenfestival organiseerden deze zomer een schrijfwedstrijd met als thema Taalmakers van de toekomst. Kom op zaterdag naar de interactieve inleiding van Ton den Boon over die Taalmakers van de toekomst en kom de drie beste inzenders van de schrijfwedstrijd toejuichen die op het podium strijden om de Van Dale Gouden Talenknobbel 2016. Na kort juryberaad volgt direct de prijsuitreiking aan de winnaar!

Van Dale Uitgevers: Ben jij de taalmaker van de toekomst? Op deze editie van het DRONGO talenfestival presenteren wij ons weer met een stand vol producten en diensten op taalgebied die taalgebruikers effectief ondersteunen bij vertalen en meertaligheid. Van Dale­medewerkers staan u ­ in diverse talen (!) ­ graag te woord over bijvoorbeeld (vertaal)woordenboeken (v.a. drie maanden), beeldwoordenboeken in zeven talen, miniwoordenboeken in 21 talen, grammatica’s en werkwoordgrammatica’s, leuke taalboekjes, puzzelboekjes en taalscheurkalenders. Kom naar de stand en doe mee aan een prijsvraag voor jong en oud en maak kans op mooie Van Dale­prijzen. We hebben ook producten in de verkoop en geven gratis Van Dale­ goodies weg, dus neem je altijd iets leuks mee naar huis!

Akwasi met deelnemers Gouden Talenknobbel tijdens DRONGO talenfestival 2015

Ton den Boon (1962) studeerde Nederlands en Algemene Literatuurwetenschap. Sindsdien is hij werkzaam als Nederlands hoofdredacteur van de Dikke Van Dale en schrijver van boeken over taal, kunst en literatuur.

Zaterdag 1 oktober 12:00- 13:00 Juliana 1

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Last Facebook Posts

Er zijn geen recente Facebook berichten om te tonen.