Het talenfestival van Nederland en Vlaanderen!

Tolkencabine (Europese Unie)

Tijd: Hele dag
Datum: 25/09/2015 - 26/09/2015

Locatie: Drongo Plein
Programma: Informatiemarkt, Labs
Domein:

Heb jij talen(t) om conferentietolk te worden? Kom het uitproberen in de stand van de Europese Unie. Professionele tolken van de tolkendienst van de Europese instellingen moedigen je aan terwijl je de headset opzet en aan de slag gaat. Als je wilt, krijg je daarna feedback over je talent en informatie over hoe je hier je carrière van kunt maken.

Doelgroep: alle (aspirant-)tolken, 16+. Language no problem

Talen: tolken vanuit de 24 officiële EU-talen

De Europese Unie wordt op het Drongofestival vertegenwoordigd door de Europese Commissie en het Europees Parlement. De Europese Commissie (EC) is het uitvoerende orgaan van de EU en behartigt de belangen van de EU als geheel (en dus niet die van afzonderlijke landen). Het Europees Parlement (EP) is de rechtstreeks verkozen volksvertegenwoordiging van de Europese Unie. Samen met de Raad en de Europese Commissie heeft het EP een wetgevende taak. In Nederland hebben de EC en het EP een vertegenwoordiging waar burgers vragen kunnen stellen over Europa, vooral over de rol en het belang van de EU in uw buurt.

www.europa.eu

ec.europa.eu/netherlands

www.europeesparlement.nl

Deel het:Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Last Facebook Posts

Kleurt taal je wereldbeeld?

Mensen groeien op in verschillende omgevingen, met verschillende ervaringen en verschillende talen. Betekent dat ook dat..

6 vind ik leuks, 0 reacties6 maanden geleden