Het talenfestival van Nederland en Vlaanderen!

Europese Commissie

Europese_Commisie-logoDe Europese Commissie is verantwoordelijk voor het “dagelijks bestuur” van de Europese Unie (EU). De Europese Commissie is het uitvoerende orgaan van de EU en behartigt de belangen van de EU als geheel (en dus niet die van afzonderlijke landen). De Commissie heeft in elk land van de EU een vertegenwoordiging. Die is er om vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken over Europa, vooral over de rol en het belang van de EU in uw buurt. Daarnaast informeren we de Commissie in Brussel over de actualiteit en de ontwikkelingen op sociaal en economisch vlak in Nederland. Kijk voor meer informatie over het werk van de EU op www.eu.nl.

Tolkencabine: ervaar zelf onder welke omstandigheden de Europese tolken hun werk doen. Probeer in een korte sessie hoe goed u kunt conferentietolken. Speeches zijn beschikbaar in alle 24 talen van de EU, en u kunt naar elke gewenste doeltaal tolken. Er zijn professionele tolken uit Brussel aanwezig om u te begeleiden en feedback te geven. U vindt de cabine bij de stand van de Europese Instellingen.

de tolkencabine bij de unit van de Europese Commissie wordt gesponsord door Jacot Audiovisueel uit Nieuw-Vennep.

Drongo Festival 2015

Drongo Festival 2015

Deel het:Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Last Facebook Posts

Kleurt taal je wereldbeeld?

Mensen groeien op in verschillende omgevingen, met verschillende ervaringen en verschillende talen. Betekent dat ook dat..

6 vind ik leuks, 0 reacties6 maanden geleden