Het talenfestival van Nederland en Vlaanderen!

Vrijwilliger worden

Het DRONGO talenfestival zoekt vrijwilligers voor werkzaamheden op de festivaldagen vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober 2016. Vrijwilligers worden onder meer ingezet voor het ontvangst van publiek, begeleiden van exposanten, als floormanager in een sessiezaal en als hulp bij de aankleding of opbouw. Voor iedereen is wel een geschikte taak te vinden en alle handen zijn welkom!

Aanmelden als vrijwilliger kan via dit FORMULIER.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marianne Smitshoek: msmitshoek@drongofestival.nl.

 WAAROM HET DRONGO TALENFESTIVAL?

Het grootste talenfestival van Nederland en Vlaanderen!

Met zo’n honderd exposanten en duizenden bezoekers is het DRONGO talenfestival binnen vijf jaar het belangrijkste taalevenement van Nederland en Vlaanderen geworden. Voor iedereen die werkt in de taalsector, en voor iedereen die interesse heeft in taal. Bekijk vanaf 8 augustus het programma HIER.

Als vrijwilliger krijg je van ons, behalve de unieke kans om dit festival van dichtbij mee te maken, natuurlijk een vergoeding van de reiskosten, het DRONGO talenfestival T-shirt, consumpties en gratis toegang voor jou en 5 anderen die je zelf mag uitnodigen.

Drongo Festival 2015

Drongo Festival 2015

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Last Facebook Posts

Kleurt taal je wereldbeeld?

Mensen groeien op in verschillende omgevingen, met verschillende ervaringen en verschillende talen. Betekent dat ook dat..

6 vind ik leuks, 0 reacties6 maanden geleden