Het talenfestival van Nederland en Vlaanderen!

Routebeschrijving

[ult_animation_block animation=”fadeInDown” animation_duration=”3″ animation_delay=”0″ animation_iteration_count=”1″ opacity=”set” opacity_start_effect=”90″]
[ultimate_heading main_heading=”Uitstekend bereikbaar, met OV en auto” main_heading_color=”#a7d5e3″ heading_tag=”h2″ sub_heading_color=”#a7d5e3″ alignment=”left” spacer=”no_spacer” spacer_position=”top” spacer_img_width=”48″ line_style=”solid” line_height=”1″ line_color=”#333333″ icon_type=”selector” icon_size=”32″ icon_style=”none” icon_color_border=”#333333″ icon_border_size=”1″ icon_border_radius=”500″ icon_border_spacing=”50″ img_width=”48″ line_icon_fixer=”10″ main_heading_font_family=”font_family:Oswald|font_call:Oswald|variant:700″ main_heading_style=”font-weight:700;” main_heading_font_size=”desktop:30px;” sub_heading_font_family=”font_family:Oswald|font_call:Oswald|variant:300″ sub_heading_style=”font-weight:300;” sub_heading_font_size=”desktop:20px;”]Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, naast het centraal station, op loopafstand van het historische stadscentrum. Jaarbeurs is dus goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.[/ultimate_heading]

Trein

Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. U loopt in vijf minuten naar het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs.

Plan hier uw reis met openbaar vervoer.

Auto & Parkeren

Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt overuitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht, op het eigen terrein.

Voor actuele informatie over de bereikbaarheid van het Utrechtse centrum en wegwerkzaamheden in dit gebied, kijkt u op Goedopweg.nl.

Let op: Sinds 1 januari 2015 is in Utrecht de milieuzone voor personen- en bestelauto’s van kracht voor diesels van voor 1 januari 2001. Komt u met een oudere dieselwagen, dan kunt u  parkeerterrein P2 (ingang Truus van Lierlaan) gebruiken. Lees meer over de milieuzone rondom Jaarbeurs.

Park & Ride

Een combinatie van auto en openbaar vervoer is ook goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn 8 stations met een Park & Ride voorziening.

bron: http://www.jaarbeurs.nl/10/route

Klik hier voor de plattegrond met routes richting de Jaarbeurs

[/ult_animation_block]
[ult_animation_block animation=”fadeInUp” animation_duration=”3″ animation_delay=”0″ animation_iteration_count=”1″ opacity=”set” opacity_start_effect=”90″]
[/ult_animation_block]

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Last Facebook Posts

Kleurt taal je wereldbeeld?

Mensen groeien op in verschillende omgevingen, met verschillende ervaringen en verschillende talen. Betekent dat ook dat..

6 vind ik leuks, 0 reacties6 maanden geleden